2 gedachten over “Dankbetuiging”

 1. Lieve Eva,

  Regelmatig denk ik terug aan jou en Lia, wat een ontzettend mooie band hadden en hebben jullie samen. Met zoveel liefde zorgde je voor je moeder. Elke woensdag kwam je bij haar en gaf haar de mooiste dag van de week. Heerlijk wandelen, bij haar in bed kruipen, je gaf haar zoveel. Ik heb met veel bewondering naar jullie gekeken!!

  Ik had Lia graag voor haar ziekte gekend als ik al jouw verhalen over haar mocht horen. zo’n lieve moeder en sterk vrouw. Ik heb mooie herinneringen aan het contact met haar. Die momenten van een glimlach, ze wist zo goed waar alles over ging. Één grapje over een verkeerde wenkbrauw,( lees; lip potlood) op de wenkbrauwen en haar lachspieren gingen aan 😉 en natuurlijk nog veel meer dan dat.

  Ik wil jou en de andere familie heel veel sterkte wensen. Wat zul je haar intens missen. En wat had ze trots geweest op Joaz!

  Veel sterkte en liefs van Julie van warmthuis

  1. lieve Julie, dank voor je mooie woorden. Mam was altijd in fantastische handen bij jou, ze zag er altijd tiptop uit als jij er was en genoot zichtbaar van het “tutten samen”. Ik hoop je nog eens tegen te komen. xEva

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *