2 gedachten over “Als je hoort dat je moeder ernstig ziek is – column Bedrock”

 1. Hallo Eva,

  Dank voor het delen van je verhalen! Ook de column Bedrock gelezen.
  Mijn moeder is al in 1990 overleden op 60 jarige leeftijd, maar je emoties zijn heel herkenbaar.
  Op dit moment logeert mijn zus Margreet een paar dagen bij ons en genieten we van het mooie weer, de kermisborrel en van elkaar. Maar ik mis de gesprekken die we altijd samen hadden enorm. Soms duurt het even voordat we elkaar begrijpen, lastig en verdrietig.

  groeten Annette

  1. Dat is mooi om te horen Annette, de herkenbaarheid. Leuk dat Margreet bij je is, ja de veranderende vorm van communiceren blijft moeilijk. Mij werd destijds aangeraden om het samenzijn ook te filmen, zodat je later ook nog de gesprekken die er nu wel nog zijn, of de grappen of belevenissen die je samen (mee)maakt, kunt terugkijken en met name luisteren. Ik vond het lastig om te doen, maar de filmpjes die er zijn, ben ik wel blij mee… Veel plezier samen, lieve groet aan jullie beiden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *