Herinneringen voor het leven – ons portret

tv programma herinneringen voor het leven mam en ikOp woensdag 3 oktober 2018 waren mijn moeder en ik te zien in het programma Herinneringen voor het leven, een uitzending over de impact van dementie. Wij waren één van de vijf portretten die op deze avond werden getoond en het laat zien wie mijn moeder was en hoe het nu met haar gaat. Het was spannend, deze kwetsbare kant van mijn moeder scherm ik normaal gesproken af voor de buitenwereld – daarom gaat deze blog ook over twee jaar geleden. Voor dit programma dat in opdracht van Alzheimer Nederland werd gemaakt, maakten we een uitzondering om zo een bijdrage te leveren aan de vraag voor aandacht voor de ziekte dementie.

De aflevering kun je hier terugkijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *